TISZTA HÁZAK
Környezettudatos takarítási szolgáltatás társasházaknak

TISZTA HÁZAK
Környezettudatos takarítási szolgáltatás társasházaknak

TISZTASÁG

A környezettudatosság nálunk nem megy a tisztaság és a frissesség rovására! Hatékony tisztítószereinkkel és alapos, lelkiismeretes munkánkkal biztosítjuk a tisztaságot, a higiéniát mindezt úgy, hogy mindenre kiterjedő figyelmünknek köszönhetően érezhetően és láthatóan rend és tisztaság lesz, és a lakók maximálisan elégedettek lesznek!

KÖRNYEZETVÉDELEM

Küldetésünk, hogy csökkentsük a vegyszerek és káros anyagok felhasználását, a keletkező hulladékok minimálisra szorítását. Ezért szolgáltatásunkat és munkafolyamatainkat olyan módon szervezzük, hogy maga a takarítási szolgáltatás és a háttérben történő szervezési munkálatok is a legkevesebb hulladékot eredményezzék, és minden körülmények között környezetbarát megoldásokat választunk a lehetőségek közül.
Szelektíven gyűjtjük a hulladékot, újrahasznosítunk, utántöltőket és koncentrátumokat használunk. Minimalizáljuk a keletkezett hulladékot, valamint lebomló, környezetet nem károsító anyagokat használunk.

ÁLLATVÉDELEM

Fontosnak tartjuk, hogy tevékenységünk során tudatosan olyan tisztítószereket használjunk, melyek állatkísérletektől mentesek. Napjainkban már rendelkezésre állnak olyan megoldások, amikkel ki lehet küszöbölni ezt a problémát. A saját életterületén mindenki szabadon választhat takarító szereket, kozmetikumokat stb., Manapság egyre többen tudatosan ezt a lehetőséget választják. Lássuk be, a saját lakóterén kívül egy családnak kicsi, vagy semmilyen befolyása nincs arra, hogy a szűkebb és tágabb környezetében milyen termékek és vegyszerek vannak használatban.
Mi úgy döntöttünk, hogy a közösségi terekben is garantáljuk azt, hogy az állatkísérlet mentes termékek biztosítsák a tisztaságot!

MAGYAR TERMÉKEK

Munkánk során támogatjuk a magyar termékek használatát, ezért a következő környezetbarát  termékeket választottuk.

CLEANECO
Környezetbarát • Öko • Magyar termék • 100%-ban lebomló • Természetes eredetű alapanyagokból készült • Irritatív és allergén anyag mentes •  Finom illatú

BEWIT ILLÓOLAJOK
100%-ban természetes termékek, tanúsított terápiás minőségű illóolajok amik segítenek hogy a környezetünk tiszta és illatos legyen.
Fertőtlenítésre, illatosításra, aromaterápia céljából  egyaránt használjuk.