TISZTA HÁZAK
Környezettudatos takarítási szolgáltatás társasházaknak

TISZTA HÁZAK
Környezettudatos takarítási szolgáltatás társasházaknak

A baktériumok és a Bactakleen

A baktériumok folyamatosan jelen vannak az életünkben. A levegőben és a különböző, napi szinten kézzel többször érintett felületeken, mint például az ajtókilincseken, korlátokon, kapaszkodókon, csaptelepeken, asztallapokon, számítógépes egéren és billentyűzeten, kapcsolókon stb. Nem láthatók és több bajt okozhatnak, mint amennyit nekik tulajdonítunk.  

A hétköznapi használati tárgyak, mint például a bevásárlókocsik, játszótéri eszközök, vagy asztalok és székek, járművek kapaszkodói tele vannak olyan baktériumokkal, amelyek veszélyesek lehetnek. 

A levegőben lévő baktériumok, a penész és a penészgomba, a légkondicionáló rendszerének sötét mélyedésein belül alkotnak telepeket. Ezen mikroszkopikus méretű biológiai szennyező anyagok hatására az esetenként zárt körű szellőző-, vagy klímaberendezések használatakor a lakástulajdonosok, az autókban tartózkodók, diákok, irodai dolgozók és ügyfeleik folyamatosan ki vannak téve az egészségtelen légáramlás káros hatásainak.

A Bactakleen Ultra Mist megoldást nyújt a fenti problémára. 

A Bactakleen a világ első gyógynövényalapú kezelő rendszere, amelynek használata védi az egészséget és megakadályozza a fertőzések terjedését.
Alkalmazása veszélytelen mi több, SGS-, TÜV-, KERMI- vizsgálatokkal bizonyítottan védőréteget alakít ki a felületeken, (Tanúsítványok) amely 2-3 hónapig aktív és megakadályozza a kórokozók megtelepedését.

 A berendezés a hatóanyagot ultrafinom köddé porlasztja, amely több százmillió mikroszkopikus "nano méretű" részecskét tartalmaz, melyek képesek eljutni mindenhová az adott térben.

Használata veszélytelen, gyors, nem okoz kellemetlen szagot.

A Bactakleen Ultra Mist használatával el lehet kerülni az óvodai, iskolai, irodai keresztfertőzéseket, de jó szolgálatot tesz személy-, vagy tömegközlekedési eszközökön utazók és ott dolgozók egészségének védelme érdekében.


Alkalmazási lehetőségek

A közlekedésben

Személyautók, taxik, bérautók, kölcsönzött járművek
buszok, villamosok, metrók, vasúti kocsik
lakókocsik, hajók, repülőgépek

belterének, szellőző- és klímarendszerének, zárt tereinek, érinthető felületeinek kezelésére és tartós védelemmel való ellátása az utazóközönség, és a járműveken dolgozók egészségének védelme érdekében.

Épületekben, valamint külső felületeken

Egyedi és egylégterű irodákban
szellőzőrendszerekhez, egyedi és központi légkondicionáló rendszerekhez
mozitermekben, szállodai szobákban, éttermekben, tárgyalókban
kül-, és beltéri felületek kezelésére.

Légkondicionálók belső csatornáinak, érinthető felületeinek kezelésére az egészséges környezet kialakítása és megóvása érdekében annak céljából, hogy a dolgozók, ügyfelek, partnerek, vendégek ne legyenek kitéve a zárt téri körbefertőzés veszélyének.

Az egészségügyben

Fogorvosi és orvosi rendelők
egészségügyi kezelőhelysiégek
mentőautók, betegszállítók
várakozó-, és öltözőhelyiségek

szellőző és klímarendszereinek, felületeinek kezelésére és tartós védelemmel való ellátása a betegek, kísérők, látogatók, valamint az orvosok és nővérek egészségének védelme érdekében.

Az oktatásban, gyermekgondozásban, nevelésben, sportban

Bölcsődei, óvodai helyiségek
tantermek, öltözők
sportlétesítmények

szellőző-, és klímarendszerének, zárt tereinek, érinthető felületeinek kezelésére és tartós védelme a gyermekek, gondozók, nevelők, pedagógusok, valamint a sportolók, edzőik és a szurkolók egészségének megóvása érdekében.

Hogyan működik a Bactakleen Ultra Mist?

A Bactakleen Ultra Mist egy hosszan tartó hatású növényi koncentrátum, amelyet köd formájában hat a levegőben és jut el a beltér teljes felületére. 

Lehet az jármű beltere, de irodák, óvodák, iskolák termei, közösségi helyei, várótermek, fitness centrumok, mozi-, színháztermek stb.

Hogyan jut el a Bactakleen Ultra Mist hatóanyaga mindehova? 

A berendezés az Bactakleen Ultra Mistet nagyon finom részecskékké porlasztja, amelyek maguktól akár órákig is lebeghetnek a levegőben. Annak érdekében, hogy minden kis cseppecske valamely tárgy felületére kerüljön és ott kifejtse hatását légmozgást idézünk elő.
Járművekben ez a benti levegőkeringtetéssel érhető el, szobákban, termekben a klímaberendezés bekapcsolásával (ha van), vagy ventilátorral valósítható meg. 

A köd mozgásba jön és a levegen lévő cseppek a tárgyakkal érintkezve megtapadnak azok felületén. A cseppeket alkotó növényi hatóanyag több hónapig aktív védőréteget hoz létre. A kezelt felülettel későbbiekben érintkező kórokozók elpusztulnak a hatásidő alatt, így a környezet folyamatosan mentes lesz a fertőzések terjedésének veszélyétől. 

Az eljárás veszélytelen! 

Az eljárás nem veszélyes, az anyag emberre, állatra, növényekre nem ártalmas. Nem kell a virágokat, kis kedvenceket eltávolítani a helységből. Emberek jelenlétét csak azért nem javasoljuk a kezelés alatt, mert a jelentősen lecsökkent látótávolság közbeni helyváltoztatásnál történhetnek kisebb balesetek - különösen gyerekeknél (imádnak szaladgálni a ködben).

Mennyi ideig tart a kezelés? 

A kezelés ideje a tér nagyságától függ. A szükséges mennyiségű növényi koncentrátum bevitele percek alatt megtörténik. A levegőben lebegő cseppekből álló köd felületre juttatása hosszabb idő, autóknál 10-15 perc, helységekben 1-2 óra az elérhető belső légmozgás erősségétől függően. Amint valamennyi kis cseppecske megtalálta helyét a felületeken, a kezelés véget ért, a jármű, vagy helység azonnal használatba vehető. Kellemes, enyhén növényi illat marad az eljárást követően, amely pár óra alatt elillan. Mivel a bevitt hatóanyag nagyon kis mennyiségű, nem marad a felületen látható, vagy érezhető réteg.

Hol alkalmazható a Bactakleen Ultra Mist?

Az eljárás különösen ajánlott olyan helyeket, ahol nagyszámú, változó összetételű közösség van hosszabb, rövidebb ideig egy légtéren belül. (személyautók, taxik, bérelt autók, villamosok, buszok, vonatok, repülőgépek, hajók, óvodák, iskolák, irodák, hotelek, várótermek, mozik, színházak stb.)

Kérdés esetén küldjön e-mailt, vagy keressen minket telefonon!